Vélemények

Többéves emésztési problémámat oldotta meg

Nevem Holló Tímea. Egy ismerősöm révén hallottam erről a méregtelenítő programról. Mesélte, hogy könnyebbé tette az emésztését és férjének is több éve fennálló emésztési problémáit oldotta meg.Nekem 2 éve kislányom születése után kivették az epehólygomat, terhesség alatt tele lett apró kövekkel, amik sokszor görcsöket okoztak. Ezért, már eddig is csináltam méregtelenítéseket és keresem a további lehetőségeket. Mivel a termék csak természetes anyagokat tartalmaz, ami fontos számomra rendeltem meg egy béltisztító programot most rendelem a másikat. Az első héten nagy változást nem hozott azon kívül, hogy többször kellett mennen wc-re, de különösebben más hatást nem érzékeltem. A második hét végén ürültek ki belőlem olyan dolgok, melyeket itt is olvastam a honlapon. Őszintén nem is gondoltam, hogy bennem is lehetnek hasonló lerakódások, hiszen jó pár éve próbálok figyelni arra, mit eszem meg főleg a minőséget illetően. Sokszor olyan érzésem volt, hogy tényleg minden felesleges salakanyag kiürült belőlem napról napra. Energikusabb is lettem, olyan dolgok elvégzésehez lett kedvem, amit eddig csak halogattam.


Köszönöm, akik azt a programot megalkották!

Kedves Naturalswiss, ezúton szeretném kifejezni hálámat, amiért tervezhetőbb, könnyedebb életvitelem lehet. Évek óta küzdök az IBS, reflux és helicobactérium okozta tünetekkel, Az orvosom szerint ezek lappangó és vissza-visszatérő tünetek lehetnek, ha nem figyelek oda, és nem változtatok az étkezési szokásaimon. Ezzel párhuzamosan mindenképp egy természetes megoldást kerestem, mert az állandó gyógyszeres kezelésben nem hiszek. Ekkor találtam rá - az egyik barátom tanácsára - az Önök termékére. Azóta elmondhatom, hogy megváltozott az életem. A puffadás, a hasi panaszaim megszűntek, A rost ízére rászoktam, nélküle nem kezdődhet a napom. Évente mindenképp elvégzek egy-két kúrát, így hagyom, hogy a szervezetem kitisztuljon, a méreganyagok eltávozzanak, a beleim, gyomrom megkönnyebbüljön. Köszönöm, akik azt a programot megalkották!


Évek óta pszoriázissal küzdök

Nevem Hollóné Terényi Tünde. Több éve pszoriázissal küzdök, ami legjobban a kezemen terjedt el. Nagyon sok mindent kipróbáltam már a helyzet javítására, de egyik sem hozott tartós eredményt. Sokszor arra lettem viszont figyelmes, ha eszem bizonyos ételeket, másnapra kivörösödik jobban a kezem és elkezd viszketni. Kislányom talált rá erre a béltisztító programra és ajándékba rendelt nekem is, hogy próbáljam ki. Veszteni nem veszthetek vele. Azért én is megnéztem a honlapot, mi is ez valójában.Olvastam is, hogy pszoriázisra nem megoldás, ezért nagy változást nem is vártam tőle. Az első 2 hétben nem is történt semmi sőt a kezem már régóta nem volt ilyen vörös és duzzadt nagyon viszketett is és hámlott. A harmadik héten viszont kiürült belőlem egy jó fél méteres valami, hasonlított a honlapon bemutatott képekhez, aztán ez még töbször is megismétlődött bár nem ilyen hosszúak voltak. Azonban, ami számomra a legfontosabb, hogy a kezem kezdett javulni, az égő pirosság csökkent a bőr is kezdett vékonyodni és már viszketni se viszket annyira.A kezemet direkt nem kezeltem az addig szokásos módon, hogy lássam, milyen a hatása a kúrának így a javuláson felbuzdúlva rendeltem egy újjabb tisztító kúrát és mellé a méregtelenítő programot.


Korábban rendszeresen méregtelenítem a testem

Tisztelt Natura Swiss!
Korábban rendszeresen méregtelenítem a testem különböző eljárásokkal tisztításokkal, mozgással. Egy kedves ismerősöm ajánlotta az önök béltisztító kúráját, ami felkeltette az érdeklődésemet, mivel a termék csak természetes anyagokat tartalmaz, ami fontos számomra. Amikor elkezdtem használni ezt a terméket első hónapban nem éreztem nagyobb változást viszont a második hónaptól a szervezetem megkönnyebbült. Energikusabb is lettem, több energiám volt az edzés közben, az anyagcserém felgyorsult és olyan dolgok elvégzéséhez lett kedvem, amit eddig csak halogattam. A kedélyállapotom is kedvező irányban változott, így sokkal jobban érzem magam a bőrömben, tehát mindenkinek előszeretettel ajánlom a terméket, amennyiben végigcsinálják a 3 hónapos kúrát.
Üdv


Önök béltisztító kúrájáról, ami felkeltette az érdeklődésemet, mivel a termék csak természetes anyagokat tartalmaz

Tisztelt Natura Swiss!
A párom halott az Önök béltisztító kúrájáról, ami felkeltette az érdeklődésemet, mivel a termék csak természetes anyagokat tartalmaz, erre az egész családunk odafigyel. Amikor elkezdtem használni a terméket már az első hónapban éreztem, hogy nem vagyok annyira fáradékony, mint előtte. Sokkal energikusabb lettem, könnyebb kezdtem neki a napi teendőimnek. Az emésztőrendszeremet teljesen rendbe rakta és az anyagcserém is felgyorsult, ami gondot okozott, hogy megfelelő folyadékbevitelt biztosítsam a kúra folyamán, de a második hónapra már ezt is sikerült beütemeznem az életemben. Ami még pozitívum a kúrával kapcsolatban, hogy a bőröm is sokkal szebb lett. Mindenkinek előszeretettel ajánlom a terméket és a tanácsolom, hogy csak úgy érdemes nekiállni a végig csinálja a 3 hónapos kúrát.
Üdv


Itt volt az ideje annak is, hogy egy tisztító kúrába kezdjek

Kedves Olvasó!
Tavasszal eljött a vastag ruhák gardróbba akasztásának ideje. Itt volt az ideje annak is, hogy egy tisztító kúrába kezdjek, hiszen a hosszú tél folyamán a kevés mozgás és a ünnepi edébek megtették a hatásukat.
Elsősorban tisztítás céljából kezdtem el használni a Natural Swiss tisztító programját, de némi fogyást is reméltem a terméktől.
Az első két napban nem vettem észre változást, majd a harmadik reggelen beindult a tisztulás.
Mint sokaknak nekem is problémát okozott a székrekedés, illetve, hogy 2-3 naponta volt székletem.
A harmadik naptól kezdve ez megszűnt, és a kúra után is 3-4 hétig nem jelentkezett ilyen probléma.
Nem volt sem hasmenésem, semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztaltam, viszont a hónapokig tartó fáradékonyságom a termék használatával néhány napon belül megszűnt..
Egy-két alkalommal nem ittam meg az ajánlott folyadékmennyiséget, szorulást nem okozott, de feszülést éreztem a hasamban.
Számomra nem okozott gondot a rost elfogyasztása, bár néhány nap kellett, míg megszoktam a zselés állagát (igyekeztem minél hamarabb "lehúzni", mielőtt bezselésedett volna). Én általában vízzel kevertem össze, de teával illetve baracklével is fogyasztottam.
A 30 nap elteltével elfogyott a kapszula és a tea, a rost még kb egy hétig kitartott, így azt is elhasználtam.
Az egy hónap alatt kb 2,5 kg-ot fogytam, sokkal energikusabb lettem és kevésbékívántam az édességet.
Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki.


Natural Swiss + =


Természetes
összetevők
+

100%
Garancia
+

24 órás
kiszállítás