Használati útmutató

Használati útmutató

Clean Inside® – Belsőleg alkalmazandó tisztító program

Örömünkre szolgál, hogy a Clean Inside®, belsőleg alkalmazandó tisztító program kipróbálása mellett döntött. Boldogan osztjuk meg Önnel a méregtelenítés felmérhetetlen előnyeit.

Kérjük, a program megkezdése előtt figyelmesen olvassa el ezt az ismertetőt!

Mindennapi életünk során mindannyian ki vagyunk téve a mérgező anyagok és a vegyszerek tömegének, a munkahelyen, otthonunkban, a belélegzett levegő, az elfogyasztott táplálék és ivóvíz, de még a gyógyszertárban árusított gyógyszerek révén is. Mindezeken túl több cukrot és feldolgozott élelmiszert fogyasztunk, mint az emberi történelem folyamán bármikor. Ez renyhe emésztéshez, székrekedéshez, a vastagbélben történő méreglerakódáshoz, elhízáshoz, kimerültséghez, alacsony energiaszinthez és érzelmi instabilitáshoz vezet. Ezek a közönségesnek tűnő jelzések többek egyszerű kellemetlenségnél – hosszú távú egészségügyi problémákat és komoly betegségeket is okozhatnak.

A Clean Inside®, belsőleg alkalmazandó tisztító program a következő három fontos termékből áll, amelyek az optimális egészségi állapotot és vitalitást, számos, különféle módon segítik elő:

  1. A Clean Inside® béltisztító a teafélék emészthető rostjainak segítségével tisztítja meg a beleket a felhalmozódott méreganyagtól és akadályozza meg további méreganyag lerakódását.
  2. A Parasic®, paraziták elleni segítség, támogatást nyújt ahhoz, hogy testünk eltávolítsa magából a káros parazitákat, beleértve a bélférgeket és azok petéit a vastagbélből, valamint egyéb élősködőket a test egyéb részeiből.
  3. A Slim Tea® a rendszerességet mozdítja elő.

Miért a rostok?

Az amerikai szövetségi közegészségügyi szolgálat vezetője és számos egészségügyi szaktárca javaslata szerint a napi táplálékunknak 20-35 gramm rostot kéne tartalmaznia, de az általunk elfogyasztott gabona, gyümölcs és zöldségfélék csak 1-3 grammot tartalmaznak. Ahhoz, hogy a napi rost szükségletünket kielégítsük, feltétlenül szükséges, hogy mind az oldható, mind a nem oldható rostok mennyiségét növeljük. Szerintünk ezt a legkényelmesebben és a legbiztosabban a szakemberek által kidolgozott rost adalékkal, a Clean Inside® béltisztító segítségével érhetjük el.

A probléma azonban nem csupán a rosthiány, hanem ennek az elégtelenségnek a következményei, nevezetesen, hogy a végbél és a vastagbél falára rögök rakódnak. A USA Today (Az USA ma) 1999. január 11-i számában jelent meg, miszerint “A legtöbb amerikai, aki a szokásos ‘trutymó’ ételt eszi, 2-3 kg ilyen anyagot hordoz a beleiben.” Egy megfelelően összeállított, jó minőségű rost adalékanyag, mint amilyen a Clean Inside® béltisztító, segíti ennek az anyagnak a fellazítását és eltávolítását.

A Clean Inside® béltisztító megakadályozza, hogy a béltraktus nyálkával, méreganyagokkal és elhasznált anyagcseretermékekkel töltődjön fel. Tisztán tartja a beleket és lehetővé teszi a salakanyag szabad és hatékony áramlását. A rostok az egészséges bélflóra fenntartásában is fontos szerepet játszanak.

A Clean Inside® béltisztító legfontosabb hatóanyaga a psyllium, ez egy 60-70 százalékban oldódó növényi rost, ami a zabszem rostanyagánál nyolcszorosabb hatékonysággal bír. A psyllium segít megkötni a bélben lévő méreganyagokat is azáltal, hogy a székletet szivacsossá és zselatinszerűvé teszi. Azáltal, hogy magába szívja a nedvességet és felpuffad, leválasztja és mozgásba hozza a végbél hajlataiba rekedt toxikus salakot. A tiszta végbél megakadályozza a káros baktériumok és paraziták életlehetőségeit a belső emberi hulladékon. A psylliumon kívül a Clean Inside® rostanyag még tizennégy féle alapvető teafélét tartalmaz, melyek mindegyikének fontos szerep jut a végbél megtisztításában.

A Parasic® Anti-Parasite Support (parazitaölő szer) 18 olyan, minőségi teaféleséget tartalmaz, melyeket mindig is hatékonyan alkalmaztak nem csak a paraziták elűzésére, de petéik és lárváik megsemmisítésére is. Ez a szer erős, de veszélytelen, felnőtt egyének jól tolerálják.
Nem ajánljuk ugyanakkor terhes vagy szoptató anyáknak és gyerekeknek!

A Parasic® kapszulát folyamatosan csak három hónapig szabad használni, utána három hónap szünet következik. Miközben biztonságos, ez a kombináció elég erős ahhoz, hogy két vagy három hónapon át tartó használata normális körülmények között bárkinek elegendő.

A Slim Tea® a Clean Inside® Program szerves részét képezi.Hashajtó hatása van, miközben nem csak a végbél, hanem a vesék, a máj és a vér méregtelenítését is végzi. Nyugtatólag hat az idegrendszerre és altató helyetti enyhe nyugtatóként is ideális. Szennalevelet tartalmaz és időszakosan használandó, három hónap használat után három hónap szünet ajánlatos, mivel folyamatos alkalmazás esetén az alkotóelemek veszíthetnek hatékonyságukból. Belső méregtelenítést követően, vagy az éves méregtelenítő program kiegészítő részeként ajánljuk. Ne igyák terhes anyák és gyermekek.

A Clean Inside® rostkészítményt hosszabb távú, napi használatra ajánljuk.

A mindent átfogó, erőteljes belső méregtelenítés eléréséhez mindhárom termék együttes használata szükséges. A teljes program ugyan nem ajánlott 2-3 hónapnál hosszabb időtartamra, viszont ez idő alatt a Clean Inside® rostokat napi gyakorisággal fogyasszuk. Ez különösen ajánlatos rostanyagban szegény étrend esetében. A Clean Inside® 12 gramm rostanyaggal látja el a szervezetet minden egyes bevitel esetében, és ezt naponta kétszer kell megismételni a megadott ideig. A Clean Inside® mellékhatásokkal nem rendelkezik és nem áll fenn a hozzászokás veszélye sem.

A Clean Inside® program alkalmazása

Az első 5 napon

Reggel:
Éhgyomorra vegyen be 2 Parasic® kapszulát egy nagy pohár vízzel. Várjon 15-20 percet, utána folytassa a Clean Inside® béltisztító-val. Használja a mellékelt műanyag mérőkanalat és fél kanálnyi Clean Inside® rostot keverjen el egy pohár tetszőleges folyadékkal. Azt képtelenség elérni, hogy a rostanyag egyszerre ízes és hatékony is legyen. (Szinte minden teaőrlemény keserű, ezért is használják a kapszulás megoldást.) Véleményünk szerint a Clean Inside® őrlemény a legkellemesebb ízű nagy hatékonyságú rostkészítmény a piacon, de lehet, hogy kellemesebben fogyaszthatónak fogja érezni víz helyett 100 %-os gyümölcslével vagy szójatejjel elkeverve. (Ha van turmixgépe, krémes állagúra is kikeverheti, sőt, friss vagy mélyhűtött gyümölccsel is “meg lehet bolondítani”.) Minél előbb fogyassza el, mert ha túl sokáig áll, besűrűsödik. Ebben az esetben vagy egy nagy pohár vízzel mentheti meg, vagy újat készít.

Nap közben:
Ahhoz, hogy a méregtelenítés hatékonyan működjön, legalább 8 pohár tiszta vizet kell inni. Ez a mennyiség egyes embereknek soknak tűnhet ugyan, de gondoljuk csak meg, ahogy a testünket kívülről sem tudjuk megtisztítani víz nélkül, ugyanúgy belsőleg sem. A rostok és a tea egyébként is sok vizet felszívnak. Valójában a rostok székrekedést okoznak, ha megfelelő mennyiségű folyadék nem kerül egyidejűleg a szervezetbe. Ihat mellette természetesen gyümölcslevet vagy teát is, de ezek a napi 6-8 pohár vizet nem helyettesítik.

Este:
Lefekvés előtt mártson be egy Slim Tea® filteres zacskót egy csésze forró vízbe, és áztassa 1-2 percig. Ez a speciális formula segíteni fog Önnek megemészteni az ebédet, biztosítja annak távozását a szervezetéből, segít megtisztítani a máját, veséit és beleit, valamint ellazítja Önt úgy, hogy kellemes, nyugalmas éjszakai pihenése lesz. Természetes dolog, ha reggel erős székelési ingerre ébred, melyet néha enyhe görcsök is kísérhetnek, különösen az első napokban. A Slim Tea®-ben lévő szenna okozza az enyhe összehúzódásokat, melyek segítenek Önnek megszabadulni a széklettől, a felrakódásoktól és a káros élősködőktől.

A 6-30. napig (vagy amíg a kiadós tisztítás lezajlik, ami 60-90 napot is igénybe vehet.)

Reggel vegyen be 4 Parasic® kapszulát üres gyomorra, egy nagy pohár vízzel. Emelje a Clean Inside® mennyiségét egy mérőkanálnyira és hagyja 3-6 percig ázni a teát tartalmazó tasakot. Naponta legalább 8 pohár vizet meg kell innia. (“Finomra kell hangolni” a Slim Tea-t annak megfelelően, ahogyan az Ön teste igényli. Reggel jelentősége van annak is, hogy mennyi ideig áztatta a teát este. Egyeseknél már 1-2 perccel a tea kortyolgatását követően hatni kezd, másoknak 6-8 percre van szükségük ahhoz, hogy elérjék a várt hatást.

A 31-60. vagy 90.napig (szükség szerint)

Azt javasoljuk, hogy mielőtt a második hónapot elkezdi, tartson egy 5 napos szünetet a Parasic® kapszulák és a Slim Tea® esetében, de folytassa a Clean Inside® rost szedését. A hatodik napon 4 Parasic® kapszulával kezdjen és minden este igya meg a teát.

Figyelmeztetés
Ha a Clean Inside® program hatása túl erős, redukálja a rost mennyiségét és/vagy a Slim Tea®-t két percnél rövidebb ideig áztassa. Amennyiben a méregtelenítő hatás az Ön számára nem elég erős, úgy először a folyadék bevitelt növelje, azután növelje egy-másfél kanállal a rost mennyiségét, és/vagy áztassa a teát 6-8 percig, amíg a kívánt hatás be nem következik.

Ellenjavallat és óvintézkedések
A Clean Inside® Program nem javasolt gyermekek, terhes és szoptató anyák számára. Általában terhes és szoptató anyáknak semmiféle tisztító program nem javasolt. Akik súlyos egészségi problémával küszködnek, feltétlenül konzultáljanak az orvosukkal akár erről, akár más méregtelenítő programról van is szó. Amennyiben a méregtelenítés normális kísérőjelenségeként számon tartott kellemetlenségtől eltérő tünetek jelentkeznének, a méregtelenítést azonnal szakítsa meg. Esetenként ugyanis enyhébb kellemetlenségek jelentkezhetnek, miközben a szervezet igyekszik megszabadulni a káros anyagoktól. Ilyenek például: fejfájás, hányinger, szédülés, gyengeség, ingerlékenység, vagy puffadás. Amikor ilyen tünetek jelentkeznek, néha a dózis néhány napra történő csökkentése is segít. Ha a termék bármely összetevőjére allergiás tüneteket észlel, a termék használatát azonnal függessze fel.

A termék nincs gyógyszerként bejegyezve, és nem is az a célja, hogy diagnosztizáljon, megelőzzön vagy gyógyítson bizonyos betegségeket. Nem helyettesítheti kompetens egészségügyi szakember (orvos) tanácsát. Ne használja az itt közreadott információt betegség diagnosztizálására vagy gyógyítására. Az e helyütt közreadott megállapítások vagy vélemények nem tekinthetők orvosi tanácsnak. Ha ön gyógyszert szed vagy orvosilag elismert betegségben szenved, kérjük, konzultáljon olyan egészségügyi szakemberrel, aki a gyógyteák és a gyógyszerek kölcsönhatásában járatos, mielőtt belekezdene ebbe a méregtelenítő programba. A Clean Inside® használók által közreadott képek és terméktapasztalatok az ő beleegyezésükkel történt.

Videók

Amit a helyes béltisztításról tudnia kell!

Clean Inside® három lépésben