Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

A hét mely napján érdemes elkezdeni a Clean Inside programot?

Bármikor elkezdheti. Ha nagyon biztosra akar menni, és hétfőtől péntekig dolgozik, kezdje szombat reggel, hogy az első napokat, amíg hozzászokik, otthon tölthesse.

Mennyi időbe telik, míg az első eredmények jelentkeznek?

Van, aki már néhány nap után eredményről számol be, van akinél ez hosszabb időt vesz igénybe. A legtöbb ember néhány héten belül megnövekedett energiát érez. Amennyiben a “látványos” eredmények érdeklik, mint a széklet mennyisége, vagy hogy távoznak-e paraziták a testéből, azt ajánljuk, figyelje, mi hagyja el a testét nap mint nap. Valószínuleg olyan dolgokat lát majd távozni a beleiből, amit önmaga is nehezen fogad el. A paraziták gyakran a székletben rejtőznek, vagy annyira kicsik, hogy emberi szem nehezen észleli őket. A paraziták 70%-a mikroszkópikus méretű. De vannak a szervezet tisztulásának más jelei is. Kellemetlen illata van a székletének? Különféle színárnyalatokban játszik? Nagyobb mennyiségu a szokásosnál? Foltos vagy nyálkás? Gyakran kell “kimennie”? Ha ezen kérdések bármelyikére igennel válaszolt, akkor biztos lehet benne, hogy a legjobb úton halad, hogy teste tisztábbá és egészségesebbé váljon.

Mennyi Clean Inside rost vehető be naponta?

Egyéntől függő. Fél mérőkanálnyi mennyiség már biztosítja a rendszerességet. Napi háromszor egy mérőkanál a maximális mennyiség. A Clean Inside kiváló forrása a rostoknak, nem terheli az idegrendszeri reflexeket, nem tesz kárt a béltónusban, és hosszú távú használat esetén is biztonságos.

Mikor vegyem be az egyéb gyógyszereimet, amíg a Clean Inside programon vagyok?

Amennyiben egyéb gyógyszert szed, ajánlott, hogy azokat a Parasic kapszulák és a Clean Inside rost használatát megelőzően, vagy azt követően egy óra elteltével vegye be.

Fogyni is fogok?

Igen, a fogyasztók többsége 1-5 kg súlyveszteségről számol be. Egy dologra legalábbis mindenki büszke, nevezetesen, hogy lapos lett a hasa. Minden felhalmozódott méreganyag növeli a derékbőségünket, és az ettől a “plusztól” való szabadulás külsőleg is észrevehető különbséget eredményez. (Egy vagy két lyukkal szorosabbra foghatja azt az övet!) Továbbá, ha a test megszabadul a mérgektől, a tápanyagokat is sokkal jobban tudja hasznosítani, ezáltal az édességek vagy a zsíros ételek utáni vágy is megszunik. És még valami. A méregtelenítést követően sokkal jobban oda fog figyelni arra, mit visz be a szervezetébe.

Mennyi vizet igyak a Clean Inside program alatt?

Minden méregtelenítő program alatt sok vizet kell inni, ez is hozzásegít a felrakódott toxikus anyagok “kimosásához”. A Clean Inside rostot legalább 2,5 dl vízzel kell keverni, juice-zal, vagy akármi is a kedvenc itala. Ezen felül napi nyolct-tíz pohár tiszta víz bevitele elengedhetetlen követelmény.

Mennyi ideig tartson a méregtelenítő kúra?

Ha ez az első alkalom, feltétlenül javasoljuk a két hónapot, de inkább hármat. Ne feledje, ez a méreganyag évtizedeken át rakódott le a szervezetében, így nem várhatja el, hogy néhány nap vagy hét alatt megszabadul tőle. Két-három hónap az átlag az emberek nagy részénél. Ha majd a programot évente megismétli, valószínűleg egy hónap is elég lesz.

Vannak-e mellékhatásai a programnak?

A Clean Inside programnak nincsenek komoly mellékhatásai. Van azonban néhány dolog ami felléphet, miközben testünk igyekszik megszabadulni a parazitáktól, gombáktól, és/vagy méreganyagoktól. Ezek: gyengeség, fejfájás, puffadás, görcsölés, bőr irritáció vagy bőrpír, stb. Amennyiben ilyet észlel, ne pánikoljon, a gyógyteák bármely szakértője megmondhatja, hogy ezek a méregtelenítés normális kísérőjelenségei. Sajnos, minél mérgezettebb az ember szervezete, annál kellemetlenebb a méregtelenítés is. De ne aggódjon, ezek a tünetek csak néhány napig tartanak, és miután elmúltak, sokkal jobban fogja magát érezni, mint azelőtt valaha is. Amennyiben olyan mellékhatásokat észlelne, amelyek nem a méregtelenítés kísérőjelenségei, vagy kiderülne, hogy allergiás bármelyik, a programban használt teafélére, a méregtelenítést azonnal szakítsa meg.

Van-e a Clean Inside programhoz tartozó étrend?

Bár a programhoz semmiféle speciális étrend nem tartozik, az egészséges étkezés nem árt. Fogyasszon minél több bio gyümölcsöt, zöldségfélét, teljes őrlésű gabonát, hüvelyeseket, dió-és mogyoróféléket, magvakat. Ezek jó kiegészítői a programnak. Kerülje ugyanakkor, vagy legalábbis minimalizálja a húsfogyasztását; a vörös húsok, feldolgozott húsipari termékek, belsőségek, a finomított ételtermékek, a konzervek, cukor, túlzott só fogyasztás, telített zsírok, a kávé és az alkohol fogyasztása, csakúgy mint a nikotin, kerülendők.

Videók

Amit a helyes béltisztításról tudnia kell!

Clean Inside® három lépésben