Béltisztító kúra - Az első lépés az egészség felé!

Ön is szeretne teljesebb, egészségesebb életet élni? Tegye meg az első lépést, és kezdjen bele a béltisztító kúrába már most, hogy szervezete fellélegezhessen!

Béltisztító kúra: Kell ez nekem?

Bármekkora figyelmet is fordítunk az egészséges táplálkozásra, felnőttkorra óhatatlanul olyan anyagok is összegyűlnek a szervezetünkben, amelyek károsítják az egészséget, vagy gátolják a szervezet normális működését, ami nagymértékben rontja közérzetünket. A szervezetünk egyensúlya lassan felbomlik, az évek során fokozatosan felhalmozódó káros anyagok a kezdetben még észrevétlenül végzik romboló hatásukat. Figyljünk az intő jelekre, hiszen sok olyan tünet létezik, amelytől könnyedén megszabadulhatunk egy béltisztító kúra segítségével.

Még akkor sem lehetünk biztosak abban, hogy nem kerül a szervezetünkbe semmilyen ártalmas anyag, amikor a magunk által termesztett zöldséget és gyümölcsöt, fogyasztjuk, és csak ellenőrzött húskészítményeket vásárolunk.  A káros anyagok észrevétlenül halmozódnak fel, és nehezítik meg az életét napról napra.
Ne feledje, a béltisztító kúra akár életet is menthet, hiszen a vastagbélben felgyülemlett toxinok és lerakódott salakanyagok anyagcserezavarokon kívül bizonyítottan akár vastagbélrákot is okozhat.

Egy megfelelő béltisztító kúra alkalmazása nagymértékben enyhítheti a kínzó panaszokat és sok esetben teljesen meg is szünteti őket. Sok ártalmatlannak tűnő, legfeljebb kellemetlennek mondható tünet létezik, amelyek a béltisztító programnak köszönhetően megszűnnek. A béltisztító program során azonban nemcsak néhány kellemetlenségtől szabadulhatunk meg. Egy körültekintően megtervezett béltisztító program segítségével megelőzhetjük a súlyosabb betegségek kialakulását.

Melyek az árulkodó tünetek?

Jó néhány tünet utal arra, hogy elérkezett a béltisztítás ideje. Ha ezek közül a tünetek közül, csak egyet-kettőt is tapasztal, érdemes azonnal belekezdenie a kúrába! De melyek is ezek az árulkodó jelek?

A begyulladt, pattanásos, aknés bőr mindenképpen jelentheti a méreganyagok jelenlétét, csakúgy, mint az emésztési zavarok, a krónikus székrekedés, a visszatérő hasmenés és puffadás. A kúra hatékony segítséget tud nyújtani a tünetek enyhítésében, vagy akár megszüntetésében. A méreganyagok felhalmozódását jelző panaszok még a visszatérő hasfájás, a fáradékonyság, a levertség és a rossz közérzet.
Sőt, mindezek mellett az is előfordulhat, hogy olyan tüneteket észlel, amelyek látszólag nem hozhatóak összefüggésbe a vastagbél állapotával. Ilyenek lehetnek például a bőrön kialakuló elváltozások, a gyakori felfájás, a fáradékonyság, vagy az általános rossz kedv. Gyakran ezek a panaszok is megszüntethetőek egy béltisztító program segítségével.

Sokszor a gyakori megbetegedések – nátha, influenza – hátterében is a vastagbélben összegyűlt lerakódások állnak. Ezen ugyancsak segíthet a béltisztító program használata. Ha Ön is sokszor szenved ezektől a betegségektől, gyakran ledönti a láz, vágjon bele a béltisztító kúrába!

Hogyan előzhető meg?

 

Amennyiben szeretné megtisztítani szervezetét a káros anyagoktól, kerülje a következő élelmiszereket: állati belsőségek, vörös húsok, panírozott ételek, felvágottak, fehér cukor, tej és tojás. Az alkoholfogyasztás és a dohányzás szintén nem megengedett. 

 

Videók

Amit a helyes béltisztításról tudnia kell!

Clean Inside® három lépésben