Rólunk

 

2006-ban bevezettük a gyógynövényes tisztításra és egészségmegőrzésre szolgáló teljes termékskálát. Jelenleg világszerte több egészségügyi szakember és több százezer személy használja rendszeresen a ToxiClean és Clean Inside márkáinkat.

A NaturalSwiss sikere annak köszönhető, hogy kizárólag a méregtelenítésre és a szervezet tisztítására összpontosít, ellenben más cégekkel melyek különböző étrend-kiegészítőket és vitaminokat is forgalmaznak.

  • A NaturalSwiss a legtöbb tapasztalattal rendelkező cég a szervezet méregtelenítésében, és tisztításában, így lett elismert márka a piacon.
  • Olyan szakcikkeket publikálunk, melyek elismerésben részesültek.
  • A NaturalSwiss nemzetközileg elismert márka, 11 országában van jelen.
  • Termékeinkkel nemzetközi díjakat nyertünk.
  • Elismert, szaktekintélynek számító orvosok és szakemberek működnek együtt velünk.
  • Termékeink, melyek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, az általános egészségügyi hivatal GMP által is elismertek.
  • Ügyfélszolgálatunk professzionális és szakképzett. Kolléganőnk arcképe megegyezik a valósággal, forduljon hozzánk bizalommal – számíthat ránk.
  • Nagy hatékonyságú termékeinkkel segítünk megőrizni az Ön egészségét. Ennek legfőbb bizonyítékai a közjegyző által hitelesített vásárlói vélemények.
  • Vásárlóink elégedettsége 100% garantált
  • Díjnyertes Clean Inside és ToxiClean programjainkat már több mint egy millió ember használta világszerte.

NaturalSwiss – Önökért vagyunk itt!

Gyógynövényes tisztítás: Együttműködés a természettel

Modern társadalmunkban könnyen elfeledkezünk arról, hogy valójában egységet alkotunk a természettel és, hogy testünk egy olyan holisztikus, élő szervezet része, amely képes minket támogatni és táplálni. Ha egészségesek vagyunk, az azt jelenti, hogy testünk sikeresen alkalmazkodott életmódunkhoz és környezetünkhöz. Ekkor harmóniában vagyunk a természet ritmusával, egyensúlyban önmagunkkal.
Amikor viszont betegek vagyunk – rosszul érezzük magunkat. A testünk azt üzeni, hogy elvesztettük azt az egyensúlyt, amitől sem kívülről, sem belülről tudunk lépest tartani a természet ciklusaival.
A gyógynövényes tisztítás segít organizmusunk helyreállításában és lehetővé teszi a test egyensúlyának visszaszerzését. A gyógynövényes formulák használatával és étkezési szokásaink megváltoztatásával kezdhetjük el a testben lerakódott salakanyagok és mérgek eltávolítását. A gyógynövényes tisztítás ugyanakkor egyszerre támogatja és stimulálja testünk öntisztító mechanizmusait is – pozitív hatással van magukra az eltávolítási és méregtelenítési csatornákra. A gyógynövények legnagyobb értéke tehát tulajdonképpen abban rejlik, hogy javítják testünk működését. Minden ember hat egymáshoz kapcsolódó ürítési csatornával rendelkezik, és amikor az összes csatorna hibátlanul funkcionál, akkor érezzük magukat egészségesnek.

Ismerje meg herbalistáinkat

Prof. Bernáth JenőProf. Bernath neve már jól ismert a természetes termékek körében, az elmúlt 30 évben úttörő herbalistaként és természetgyógyászként tevékenykedett. A természetes orvoslás kutatása területén elért eredményeit a híres gyógy- és aromanövények konyveben is leirja. Ő az a herbalista és mester, aki létrehozta készítményeinket.


MacPherson ÉvaMacPherson Éva vagyok, egészség és táplálkozás terapeuta, közgazdász, nő, feleség és édesanya. Természetgyógyász oklevelemet fitoterapeuta szakvizsgával 2006-ban szereztem meg Budapesten az ETI-ben. Korábbi főiskolai tanulmányaim során táplálkozástudománnyal, biokémiával is foglalkoztam. Az elmúlt években pedig dietetikát tanultam, illetve aromaterápiát a Panarom Aromaterapeuta Intézetében. 7 éves korom óta rendszeresen sportolok, kiegyensúlyozott életvitelemmel példát mutatok a pácienseimnek. Az Airmid nyomában blogomban www.airmid.hu, illetve az Airmid nyomában Facebook oldalamon rendszeresen írok „gondolkodó emberek” számára az egészségmegőrzés természetes módjairól. A Natural Swiss fitoterapeuta szakértőjeként a kompromisszumok nélküli kiváló minőségű gyógynövény termékeket ajánlom Önnek a Natural Swiss termékeiben.


Gotthard AnnamáriaGotthard Annamária egészségügyi herbalista, dietetikus tanár, író és a természetes egészség odaadó támogatója. Diplomáját fitoterápiából (természetgyógyászat) szerezte a Britain’s College of Phytotherapy (phyto – görögül növény) egyetemen.
A termékeink nem lennének annyira sikeresek Annamária közvetlen közreműködése nélkül. Annamária egy tehetséges és pedáns herbalista – a holisztikus hozzáállás igazi megtestesítője.

NaturalSwiss Blog

Pajzsmirigy alulműködés és anyagcserezavarok: van összefüggés?

Puffadás, székrekedés, elhízás, fáradékonyság – ezek a gyakori tünetek rendszerint valamilyen emésztési problémára vezethetők vissza, azonban előfordulhat, hogy a hátterükben a krónikus pajzsmirigy alulműködés áll. Ebben az esetben panaszainkat életmódváltással jó eséllyel enyhíthetjük, illetve...

Shiitake gomba | Tényleg csodaszer?

Shiitake gomba recept a legtöbb ázsiai szakácskönyvben biztosan szerepel, ám az ott élők nem csak az íze miatt kedvelik. A shiitake gomba ugyanis számos egészségvédő tulajdonsággal rendelkezik, emiatt szerte a világban egyre népszerűbbé válik. Mi a titka? A shiitake gomba nagy mennyiségbe...

Egészséges időskor | Mit tehetünk érte?

Egészséges időskorra nyilvánvalóan mindannyian vágyunk, ezért sokszor felmerül bennünk a kérdés: vajon milyen tényezők befolyásolhatják? A táplálkozás jelentősége Bátran kijelenthetjük, hogy egészséges időskor egyik alapja a megfelelő táplálkozás. Mire érdemes odafigyelni? A fokozott só-...

Videók

Méregtelenítő és Béltisztító program

Clean Inside® három lépésben